/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Noutăţi Vehicule Grele

Inovații de la Carrier Transicold prezentate la salonul IAA de la Hanovra

Via-Mobilis - le 26/09/2016 13:31 - De
Noutăţi Vehicule Grele

Cu ocazia acestei prestigioase manifestări, producătorul Carrier Transicold a decis să-și prezinte până la 29 septembrie noutățile din domeniul soluțiilor frigorifice. Vizitatorii vor putea descoperi în standul firmei americane ultimele tehnologii pe care aceasta le-a dezvoltat. Iată un prim exemplu: cele mai recente dispozitive de comunicare în timp real ce pot trimite notificări către client. Cei care vor fi prezenți la manifestare vor avea ocazia să mai descopere și diversele soluții frigorifice ecologice propuse de Carier Transicold.

  Inovații de la Carrier Transicold prezentate la salonul IAA de la Hanovra

  Un prototip ce funcționează cu agent frigorific natural

  Producătorul american Carrier Transicold va profita de participarea la acest salon pentru a prezenta, în premieră la nivel european, prototipul unui sistem natural de refrigerare. Acesta a fost instalat în scop demonstrativ pe o semi-remorcă Rohr. Pentru calitățile sale, sistemul a fost distins deja cu un premiu în cadrul manifestării "Trailer Innovation Awards 2017", la categoria eveniment. 

  Constituind o noutate absolută, acest sistem de refrigerare pentru semi-remorci produs de Carrier Transicold folosește doar bioxid de carbon (CO2) în interiorul unui circuit închis. Soluția bazată pe acest gaz, ce nu prezintă nici un pericol pentru stratul de ozon al planetei, determină un nivel mai redus de poluare al transportului. Testarea pe o durată de trei ani a prototipului va reveni firmei Netto Marken-Discount.

  Tot în această săptămână, marca va prezenta și noua sa gamă de evaporatoare pentru tractoarele rutiere Supra și semi-remorcile Vector. Aceste evaporatoare pot fi instalate și demontate rapid, ceea ce facilitează accesul în cazul operațiunilor de reparații și întreținere.

  Sistemul ecologic Eco-Drive

  Noutățile absolute prezentate de producătorul Carrier Transicold vor mai include și grupurile frigorifice fără motor, ca și revoluționarul modul energetic Eco-Drive.

  În spațiul expozițional exterior al standului Carrier Transicold, vizitatorii vor putea asista la o demonstrație a funcționării în condiții reale a acestui modul și astfel vor putea descoperi modul în care puterea hidroelectrică dezvoltată de motorul Euro 6 al unui camion poate reduce emisiile poluante.

  După instalarea sa pe camion, sistemul Eco-Drive este alimentat de o pompă hidraulică inclusă în sistemul de priză de putere al vehiculului. Apoi, sistemul hidraulic acționează un generator care livrează putere electrică unității de refrigerare. Mai mult decât atât, Eco-Drive nu necesită întreținere complicată și este adaptabil pe aproape toate modelele de tractoare rutiere și camioane.  

  Directorul General al Carrier Transicld Truck & Trailer pentru Europa, a declarat:" Salonul IAA reprezintă pentru noi o ocazie excepțională pentru a prezenta atât clienților existenți cât și celor potențiali numeroasele atuuri ale noii tehnologii TRS, care va purta de acum numele mărcii Carrier Transicold și care va beneficia de suportul rețelei noastre de servicii. Aceste grupuri frigorifice aduc o nouă dimensiune gamei noastre de produse și ne permit să venim în sprijinul clienților noștri care operează flote în tot ceea ce privește eficacitatea energetică și dezvoltarea durabilă, oferind în același timp garanția unui respect total acordat lanțului refrigerării."

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: [email protected]

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…