/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Constructor de Vehicule Grele

Focus pe versiunea de prestigiu a DAF XF

Via-Mobilis - le 26/04/2016 15:09 - De
Constructor de Vehicule Grele

Având mereu în centrul atenţiei satisfacţia clienţilor săi, constructorul de vehicule industriale DAF propune o versiune de prestigiu a tractorului XF. Exteriorul, interiorul, motorizarea şi asistenţa la conducere au fost regândite având ca unic obiectiv îmbunătăţirea lor.

  Focus pe versiunea de prestigiu a DAF XF

  Un design mai modern pentru versiunea Prestige a modelului Daf XF

  Iluminarea versiunii Prestige a camionului DAF XF a fost regândită pentru a oferi un aspect mai modern întregului autotractor. Acesta din urmă este disponibil acum în două variante distincte de culoare ale caroseriei (gri metalizat şi negru metalizat). Versiunea Prestige XF de la DAF a primit o alură mai elegantă prin jantele sale mai robuste din aluminiu gri-argint. Mai uşoare, aceste jante duc la optimizarea sarcinii utile a vehiculului. În sfârşit, luminile LED faţă şi spate permit o vizibilitate mai bună, având o putere mai mare de iluminare.

  Un tractor rutier cu interior elegant

  Scaunele, volanul şi faţa interioară a uşilor au fost acoperite cu o tapiţerie din piele în două tonuri. Constructorul s-a gândit chiar şi la includerea unui sertar-frigider de 42 litri în cadrul patului de jos pentru a păstra la rece băuturi şi alimente.

  În aceasta nouă versiune a tractorului DAF XF, unul din accente a fost pus pe îmbunăţătirea confortului şoferului. Astfel, scaunele Xtra Leather Air sunt acum încălzite şi dotate cu o ventilaţie activă pentru a oferi şoferului un confort optim.

  Camionul are conexiune Bluetooth şi puncte de alimentare USB. În mod evident, acestea din urmă dispun şi de sistem de navigaţie GPS.

  Siguranţa şoferului a fost, şi ea, sporită prin DAF Night Lock, un sistem de blocare mecanică montat în peretele cabinei. Mai mult decât atât, cabina a fost reproiectată pentru a optimiza timpul de odihnă al conducătorului auto printr-o cuşetă Xtra Comfort cu lungimea de 2,20 m şi o lăţime care poate merge până la 81 cm.

   

   

  O motorizare DAF eficace

  Motorul utilizat pe DAF XF este un PACCAR MX-13 care furnizează 510 CP. De reţinut este faptul că rezervorul camionului are o capacitate de 845 litri. Motorul permite reducerea consumului de carburant în special datorită unui randament energetic remarcabil. Este de subliniat faptul că lanţul cinematic al modelului DAF XF este garantat 3 ani (adică cca. 500.000 km).

  Tractorul DAF XF mai este echipat cu o transmisie automată AS-Tronic, garanţie pentru un demaraj fără probleme. Asistenţa la pornirea în rampă (HAS) dă şi posibilitatea asistenţei la conducere.

  Prin această ultimă versiune, constructorul olandez de camioane a făcut dovada unei mari exigenţe în a anticipa dorinţele clienţilor săi, propunând în acelaşi timp un plus de inovare.

   

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: [email protected]

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…