Meniu principal
Spaţiul meu
Saloane & Evenimente

MAN va fi prezent la salonul Bauma 2016 de la München

08/02/2016 14:54:11
ECI - Actualizare: data 08/02/2016 14:54 - De
Saloane & Evenimente
MAN Truck & Bus

Constructorul MAN va prezenta mai multe modele de camioane cu ocazia salonului Bauma ce va avea loc la München între 11 şi 17 aprilie 2016. În afară de camioanele pe care le va expune, MAN va mai prezenta două motoare inovatoare precum şi noua aplicaţie ce face mai uşoară comunicarea între conducătorul auto şi managerul flotei de camioane.

MAN va fi prezent la salonul Bauma 2016 de la München

MAN va expune câteva din camioanele sale legendare

Cu ocazia târgului Bauma 2016, constructorul german va expune câteva dintre produsele sale cum sunt camionul cu benă şi automacara din gama TGL, autotractorul TGS MAN cu două punţi, dotat cu tehnologia HydroDrive, ca şi un alt model de camion cu benă TGX MAN echipat cu noul motor D38 de 560 CP. În exteriorul salonului, aceeaşi marcă va mai expune patru alte modele de camioane. Acolo vizitatorii vor putea descoperi un excepţional autotractor de transport, modelul MAN TGX 41.640, echipat şi el cu puternicul motor D38, alte două camioane TGS dintre care unul cu cinci punţi, ca şi un altul cu o configuraţie în trei punţi. În fine, MAN va mai prezenta şi un camion TGM cu patru roţi motrice.

La Bauma 2016 vor fi expuse două noi motoare MAN

Cu ocazia salonului, MAN are intenţia de a prezenta vizitatorilor două noi motoare destinate utilajelor pentru şantiere. Pe propriul său stand, marca va expune motorul în 12 cilindri D2862 LE13x ca şi motorul în 6 cilindri D3876 LE12x. Aceste două noi modele de motoare, proiectate pentru a respecta norma Tier4, sunt foarte puternice şi îşi depăşesc net predecesoarele.

DriverConnect : noutatea absolută în materie de aplicaţii de la MAN

MAN va profita de acest salon pentru a face cunoscută vizitatorilor aplicaţia DriverConnect. Aceasta permite conducătorului auto şi managerului flotei să intre cu uşurinţă şi repede în contact prin mesaje scrise. Cu ajutorul DriverConnect, conducătorul auto îşi semnalează poziţia managerului flotei printr-o simplă apăsare de buton. La rândul său, şoferul primeşte informaţii despre misiunile care îi sunt alocate şi poate introduce adresele direct în sistemul de navigaţie MAN. Destinaţia este înregistrată în aplicaţie, ceea ce permite evitarea erorilor de tastare sau de transmitere. Aplicaţia dă managerului de flotă posibilitatea de a fi la curent cu rutele şi misiunile şoferului. În cazul în care camionul are o pană, aplicaţia trimite managerului flotei toate informaţiile necesare, iar acesta poate stabili rapid procedura de reparare. DriverConnect necesită instalarea pe camion a sistemului Man Telmatics

Comentarii