Noutăţi Vehicule Utilitare

Alianta dintre constructorii Fiat si Opel da nastere noului Opel Combo

ECI - în 06/12/2011 09:19:15 - De Andreea ILIE
Noutăţi Vehicule Utilitare

Noul vehicul utilitar Opel Combo ar trebui sa soseasca pe drumurile europene la sfarsitul lui 2011. Acest nou model ce combina confortul la sofat si pragmatismul, reprezinta mostenirea colaborarii dintre constructorul italian Fiat si germanii de la Opel. Tendinta de unificare a constructorilor de vehicule utilitare Unii vor avea impresia ca noul vehicul utilitar Opel are un aer familiar… Este adevarat ca seamana mult cu omologul sau italian, Fiat Doblo. Cei doi constructori au semnat un acord de utilizare in comun a platformelor de productie. Asemanarea dintre cele doua modele este frapanta; totusi, constructorul german a modificat cateva dintre caracteristicile lui Doblo : in special bara de protectie si calandrul. Caracteristicile noului Opel Combo Vehiculul utilitar este disponibil in versiunea diesel cu o motorizare cuprinsa intre 55 si 74 kW (intre 75 si 100 cp). Opel-ul Combo respecta normele de poluare Euro 4. Furgonul utilitar este disponibil cu 2 ampatamente, care confera o lungime a vehiculului cuprinsa intre 4,39 si 4,74 m si o inaltime a acoperisului de la 1,85 m pana la 2,10 m. Opel-ul Combo ofera un volum de incarcare cuprins intre 3,8 si 4,6 m3.

Alianta dintre constructorii Fiat si Opel da nastere noului Opel Combo

Noul vehicul utilitar Opel Combo ar trebui sa soseasca pe drumurile europene la sfarsitul lui 2011. Acest nou model ce combina confortul la sofat si pragmatismul, reprezinta mostenirea colaborarii dintre constructorul italian Fiat si germanii de la Opel.

Tendinta de unificare a constructorilor de vehicule utilitare

Unii vor avea impresia ca noul vehicul utilitar Opel are un aer familiar… Este adevarat ca seamana mult cu omologul sau italian, Fiat Doblo. Cei doi constructori au semnat un acord de utilizare in comun a platformelor de productie. Asemanarea dintre cele doua modele este frapanta; totusi, constructorul german a modificat cateva dintre caracteristicile lui Doblo : in special bara de protectie si calandrul.

Caracteristicile noului Opel Combo

Vehiculul utilitar este disponibil in versiunea diesel cu o motorizare cuprinsa intre 55 si 74 kW (intre 75 si 100 cp). Opel-ul Combo respecta normele de poluare Euro 4. Furgonul utilitar este disponibil cu 2 ampatamente, care confera o lungime a vehiculului cuprinsa intre 4,39 si 4,74 m si o inaltime a acoperisului de la 1,85 m pana la 2,10 m. Opel-ul Combo ofera un volum de incarcare cuprins intre 3,8 si 4,6 m3.

2.5 0

Comentarii

Actualitatea în permanenţă

Vă rugăm să aşteptaţi…